Κολποσκόπηση

Η κολποσκόπηση είναι μία πιό λεπτομερής εξέταση του κόλπου, του τραχήλου της μήτρας και της εξωτερικής επιφάνειας του αιδοίου.

Στο femina, διαθέτουμε ειδικό κολποσκόπιο με φακό υψηλής ευκρίνειας, έτσι ώστε, οι κάθε είδους τοπικές αλλοιώσεις να είναι εύκολα ορατές.

Όπου είναι απαραίτητο, γίνεται λήψη ιστού και διερεύνηση της βλάβης στο εργαστήριο.

Ο Γυναικολόγος κ Βαμβακάρης, έχει ιδιαίτερη εμπειρία στην κολποσκόπηση την οποία συνιστά απαραιτήτως, ειδικά, μετά από ένα μη φυσιολογικό αποτέλεσμα στο τέστ Παπανικολάου.

Με μια εξέταση εντελώς ανώδυνη, έχουμε μία πιό ολοκληρωμένη εκτίμηση της υγείας του τραχήλου της μήτρας, του κόλπου και εξωτερικά του αιδοίου, οπότε, η γυναίκα είναι, αλλά και αισθάνεται περισσότερο ασφαλής.

O Γυναικολόγος Μαιευτήρας κ. Γιάννης Βαμβακάρης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης “La Sapienza”. Το 2001 στην Μεγάλη Βρετανία έλαβε τον τίτλο του Μαιευτήρα- Χειρουργού - Γυναικολόγου, μετά από την εκπαίδευση του σε μεγάλες γυναικολογικές και Μαιευτικές Κλινικές του Λονδίνου (KINGSTON Hospital, GRAVESEND Hospital, MAYDAY UNIVERSITY Hospital ) από γνωστούς και καταξιωμένους Καθηγητές της Γυναικολογίας - Μαιευτικής. Εξειδικεύτηκε κοντά στον παγκοσμίου φήμης Prof. Kypros Nicolaides, και κατέχει πιστοποίηση από το Fetal Medicine Foundation του Λονδίνου ( KINGS COLLEGE Hospital ) στην Εμβρυομητρική Ιατρική, Μαιευτική και Γυναικολογική υπερηχογραφία, Προγεννητικό έλεγχο Εμβρυική Καρδιολογία. Επίσης, έχει ειδικευτεί και έχει πολυετή εμπειρία, σε τομείς που αφορούν: Παθολογία αιδοίου & τραχήλου – Κολποσκόπηση, Γυναικολογική Λαπαροσκοπική Χειρουργική - Λαπαροσκόπηση – Υστεροσκόπηση, Έλεγχο υπογονιμότητας - Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή (IVF). Σήμερα, συνεργάζεται με τις πιο σύγχρονες ιδιωτικές Γενικές  Γυναικολογικές & Μαιευτικές Κλινικές της Αθήνας, και ιδιαίτερα, με την υπερσύγχρονη Γυναικολογική & Μαιευτική κλινική ΡΕΑ.

Test Γονιμότητας -30%

Αποκτήστε ολοκληρωμένο πακέτο γονιμότητας με
έκπτωση -30% για όλο τον Απρίλιο και Μάιο.

Δείτε περισσότερα

faliro

Αθήνα

Αγ. Αλεξάνδρου 22 & Θέτιδος 18, Παλαιό Φάληρο
Τ. +30 210 98 83 283
F. +30 210 98 83 251

faliro

Σύρος

Μυστρά 4, Ερμούπολη, Σύρος
Τ. +30 22810 88088