Γυναικολογικό &
Μαιευτικό κέντρο
Βαμβακάρης Ιωάννης MRCOG MD
Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος

Καλώς ορίσατε στο Femina!

O Γυναικολόγος Μαιευτήρας κ Ιωάννης Βαμβακάρης, σας υποδέχεται και σας καλωσορίζει στο Γυναικολογικό Μαιευτικό κέντρο femina.

Έμπνευση για την δημιουργία του σύγχρονου αυτού ιατρικού κέντρου, υπήρξε η ίδια η Γυναίκα. Στόχος του κ Βαμβακάρη, είναι η παροχή ιατρικών υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες της υγείας στη γυναίκα ανεξαρτήτου ηλικίας, και σχετίζονται με την πρόληψη, τη διάγνωση και την έγκαιρη αντιμετώπιση.

Επιπλέον, στο femina σεβόμαστε, και στηρίζουμε την Μητρότητα. Αυτό για εμάς, ξεκινάει από την στιγμή που μία γυναίκα επιθυμεί να γίνει μητέρα έως και την στιγμή, που το όνειρό της να κρατήσει στα χέρια το μωρό της,  γίνει πραγματικότητα. Παρέχουμε ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα και στήριξη.

Όλα αυτά, σε έναν φωτεινό, άνετο και ευχάριστο χώρο, με σύγχρονο τεχνολογικό και ιατρικό εξοπλισμό, και με τη συμμετοχή έμπειρου και άρτια καταρτισμένου προσωπικού.

Μήνας Γονιμότητας

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο
πακέτο γονιμότητας με
έκπτωση -30% για όλο τον Μάιο
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Rd

Redesign Article Test

Υπηρεσίες

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Η περίοδος της εγκυμοσύνης απαιτεί ορθή και συνεχή παρακολούθηση για την επίτευξη μιας ομαλής πορείας.

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ
ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ

Φέρτε στον κόσμο ένα υγιές μωρό με την μέθοδο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Μας διέπει εμπειρία, εξειδίκευση και επιτυχία.

ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΣ
ΕΛΕΓΧΟΣ

Για μια ομαλή κύηση απαιτείται μια σειρά από διαγνωστικές εξετάσεις για τον εντοπισμό τυχόν προβλημάτων και αποφυγή επιπλοκών.

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ

Η γυναικολογία αφορά σε μελέτη του γυναικείου οργανισμού και του γενικότερου συστήματος σε μορφολογικά και παθολογικά πλαίσια.

rea
fetalmedicine
genesis
gaia