Κρυοσυντήρηση ωαρίων

Η κρυοσυντήρηση των ωαρίων, είναι μία διαδικασία συλλογής και κατάψυξης των ωαρίων της γυναίκας τα οποία, θα της χρησιμεύσουν ''σαν εφεδρεία'' στο μέλλον, αν θελήσει να επιχειρήσει τη γονιμοποίησή τους, για να επιτύχει εγκυμοσύνη.

Ουσιαστικά, είναι μία παράταση στη διατήρηση της γονιμότητάς της.

Στο femina, έχουμε διάφορες περιπτώσεις γυναικών, που δεν έχουν τον κατάλληλο σύντροφο στην παρούσα φάση ή που αναβάλουν την εγκυμοσύνη για αργότερα στη διάρκεια της ζωής τους, που εμφανίζουν ενδείξεις πρόωρης εμμηνόπαυσης, ή βρίσκονται πριν από την έναρξη μιάς ειδικής θεραπείας, για κάποια σοβαρή πάθηση, κτλ. Οι γυναίκες αυτές βρίσκουν την εναλλακτική της συντήρησης των ωαρίων τους, πολύ δελεαστική έως απαραιτήτως, αναγκαία. Εμείς στο femina, είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα ενδεχόμενα και τις προκλήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας.

Οι γυναίκες ενημερώνονται ότι, η πιό εξελιγμένη μορφή κρυοσυντήρησης ωαρίων που δεν έχουν γονιμοποιηθεί, είναι σήμερα, η υαλοποίηση ( vitrification ).

Η μέθοδος της υαλοποίησης, πραγματοποιείται στο εργαστήριο εντός λίγων λεπτών, δεν επιτρέπει το σχηματισμό κρυστάλλων που βλάπτουν τα ωάρια, και ενισχύει την προστασία τους έναντι της βλάβης, που μπορεί να υποστούν από τη διαδικασία της ψύξης - απόψυξης.

Είμαστε στη διάθεσή σας για την ενημέρωση και την πραγματοποίηση της επιθυμίας σας, να διατηρήσετε μέσα στο χρόνο τη γονιμότητά σας...

O Γυναικολόγος Μαιευτήρας κ. Γιάννης Βαμβακάρης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης “La Sapienza”. Το 2001 στην Μεγάλη Βρετανία έλαβε τον τίτλο του Μαιευτήρα- Χειρουργού - Γυναικολόγου, μετά από την εκπαίδευση του σε μεγάλες γυναικολογικές και Μαιευτικές Κλινικές του Λονδίνου (KINGSTON Hospital, GRAVESEND Hospital, MAYDAY UNIVERSITY Hospital ) από γνωστούς και καταξιωμένους Καθηγητές της Γυναικολογίας - Μαιευτικής. Εξειδικεύτηκε κοντά στον παγκοσμίου φήμης Prof. Kypros Nicolaides, και κατέχει πιστοποίηση από το Fetal Medicine Foundation του Λονδίνου ( KINGS COLLEGE Hospital ) στην Εμβρυομητρική Ιατρική, Μαιευτική και Γυναικολογική υπερηχογραφία, Προγεννητικό έλεγχο Εμβρυική Καρδιολογία. Επίσης, έχει ειδικευτεί και έχει πολυετή εμπειρία, σε τομείς που αφορούν: Παθολογία αιδοίου & τραχήλου – Κολποσκόπηση, Γυναικολογική Λαπαροσκοπική Χειρουργική - Λαπαροσκόπηση – Υστεροσκόπηση, Έλεγχο υπογονιμότητας - Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή (IVF). Σήμερα, συνεργάζεται με τις πιο σύγχρονες ιδιωτικές Γενικές  Γυναικολογικές & Μαιευτικές Κλινικές της Αθήνας, και ιδιαίτερα, με την υπερσύγχρονη Γυναικολογική & Μαιευτική κλινική ΡΕΑ.

Test Γονιμότητας -30%

Αποκτήστε ολοκληρωμένο πακέτο γονιμότητας με
έκπτωση -30% για όλο τον Απρίλιο και Μάιο.

Δείτε περισσότερα

faliro

Αθήνα

Αγ. Αλεξάνδρου 22 & Θέτιδος 18, Παλαιό Φάληρο
Τ. +30 210 98 83 283
F. +30 210 98 83 251

faliro

Σύρος

Μυστρά 4, Ερμούπολη, Σύρος
Τ. +30 22810 88088