Έλεγχος για προεκλαμψία

Ο έλεγχος για προεκλαμψία - μία επικίνδυνη κατάσταση για τη μητέρα και το έμβρυο - σχετίζεται με αύξηση της αρτηριακής πίεσης της μητέρας, και γίνεται από νωρίς.

Τώρα, μόλις από τις 12 πρώτες εβδομάδες της κύησης μπορούν να μετρηθούν σημάδια για προεκλαμψία. Μία ειδική πρωτεΐνη στο αίμα και τα Doppler των μητριαίων αρτηριών, μπορούν να μας δώσουν μία στατιστική πιθανότητα, για προεκλαμψία στην εγκυμοσύνη.

Η εμπειρία του Γυναικολόγου κ Βαμβακάρη στον προγεννητικό έλεγχο, είναι τέτοια, ώστε, η εξέταση αυτή γίνεται για όλες τις γυναίκες εγκύους που παρακολουθεί στο femina και ο γιατρός, λαμβάνει πάντα προληπτικά μέτρα, για την αποφυγή της.

O Γυναικολόγος Μαιευτήρας κ. Γιάννης Βαμβακάρης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης “La Sapienza”. Το 2001 στην Μεγάλη Βρετανία έλαβε τον τίτλο του Μαιευτήρα- Χειρουργού - Γυναικολόγου, μετά από την εκπαίδευση του σε μεγάλες γυναικολογικές και Μαιευτικές Κλινικές του Λονδίνου (KINGSTON Hospital, GRAVESEND Hospital, MAYDAY UNIVERSITY Hospital ) από γνωστούς και καταξιωμένους Καθηγητές της Γυναικολογίας - Μαιευτικής. Εξειδικεύτηκε κοντά στον παγκοσμίου φήμης Prof. Kypros Nicolaides, και κατέχει πιστοποίηση από το Fetal Medicine Foundation του Λονδίνου ( KINGS COLLEGE Hospital ) στην Εμβρυομητρική Ιατρική, Μαιευτική και Γυναικολογική υπερηχογραφία, Προγεννητικό έλεγχο Εμβρυική Καρδιολογία. Επίσης, έχει ειδικευτεί και έχει πολυετή εμπειρία, σε τομείς που αφορούν: Παθολογία αιδοίου & τραχήλου – Κολποσκόπηση, Γυναικολογική Λαπαροσκοπική Χειρουργική - Λαπαροσκόπηση – Υστεροσκόπηση, Έλεγχο υπογονιμότητας - Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή (IVF). Σήμερα, συνεργάζεται με τις πιο σύγχρονες ιδιωτικές Γενικές  Γυναικολογικές & Μαιευτικές Κλινικές της Αθήνας, και ιδιαίτερα, με την υπερσύγχρονη Γυναικολογική & Μαιευτική κλινική ΡΕΑ.

Test Γονιμότητας -30%

Αποκτήστε ολοκληρωμένο πακέτο γονιμότητας με
έκπτωση -30% για όλο τον Απρίλιο και Μάιο.

Δείτε περισσότερα

faliro

Αθήνα

Αγ. Αλεξάνδρου 22 & Θέτιδος 18, Παλαιό Φάληρο
Τ. +30 210 98 83 283
F. +30 210 98 83 251

faliro

Σύρος

Μυστρά 4, Ερμούπολη, Σύρος
Τ. +30 22810 88088