Τι είναι, πότε συνιστάται ;

Ο προγεννητικός έλεγχος είναι ένα σύνολο εξετάσων, οι οποίες παρέχουν πληροφορίες για το ενδεχόμενο, να πάσχει το μωρό σας από κάποια συγγενή ασθένεια.

Ο προγεννητικός έλεγχος συνιστάται:

  • σε γυναίκες 35 ετών και άνω, καθώς ο κίνδυνος γέννησης παιδιού με χρωμοσωμική ανωμαλία αυξάνεται με την πάροδο της ηλικίας, χωρίς αυτό να είναι απόλυτο
  • σε έγκυες που προσβλήθηκαν κατά την διάρκεια της κύησης από τοξόπλασμα ή ερυθρά, ή κάποια άλλη λοίμωξη, που είναι γνωστό ότι μπορεί να βλάψει το έμβρυο
  • σε έγκυες με παλιότερο ιστορικό, τριών ή περισσοτέρων αποβολών
  • σε ζευγάρια με οικογενειακό ιστορικό γενετικής νόσου ή φορείς συγκεκριμένης νόσου
  • σε ζευγάρια που στο παρελθόν απέκτησαν παιδί με διαγνωσμένη συγγενή πάθηση

 Ο Γυναικολόγος Μαιευτήρας κ Βαμβακάρης έχει εξειδικευτεί στον Προγεννητικό έλεγχο και κατέχει ειδική πιστοποίηση τόσο, για την μη επεμβατική όσο, και για την επεμβατική διερεύνηση των θεμάτων που άπτονται της υγείας του νεογνού, αλλά, και την ασφάλεια της υποψήφιας μητέρας, στο επεμβατικό κομμάτι.

cta desktop

cta mobile

O Γυναικολόγος Μαιευτήρας κ. Γιάννης Βαμβακάρης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης “La Sapienza”. Το 2001 στην Μεγάλη Βρετανία έλαβε τον τίτλο του Μαιευτήρα- Χειρουργού - Γυναικολόγου, μετά από την εκπαίδευση του σε μεγάλες γυναικολογικές και Μαιευτικές Κλινικές του Λονδίνου (KINGSTON Hospital, GRAVESEND Hospital, MAYDAY UNIVERSITY Hospital ) από γνωστούς και καταξιωμένους Καθηγητές της Γυναικολογίας - Μαιευτικής. Εξειδικεύτηκε κοντά στον παγκοσμίου φήμης Prof. Kypros Nicolaides, και κατέχει πιστοποίηση από το Fetal Medicine Foundation του Λονδίνου ( KINGS COLLEGE Hospital ) στην Εμβρυομητρική Ιατρική, Μαιευτική και Γυναικολογική υπερηχογραφία, Προγεννητικό έλεγχο Εμβρυική Καρδιολογία. Επίσης, έχει ειδικευτεί και έχει πολυετή εμπειρία, σε τομείς που αφορούν: Παθολογία αιδοίου & τραχήλου – Κολποσκόπηση, Γυναικολογική Λαπαροσκοπική Χειρουργική - Λαπαροσκόπηση – Υστεροσκόπηση, Έλεγχο υπογονιμότητας - Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή (IVF). Σήμερα, συνεργάζεται με τις πιο σύγχρονες ιδιωτικές Γενικές  Γυναικολογικές & Μαιευτικές Κλινικές της Αθήνας, και ιδιαίτερα, με την υπερσύγχρονη Γυναικολογική & Μαιευτική κλινική ΡΕΑ.

Test Γονιμότητας -30%

Αποκτήστε ολοκληρωμένο πακέτο γονιμότητας με
έκπτωση -30% για όλο τον Απρίλιο και Μάιο.

Δείτε περισσότερα

faliro

Αθήνα

Αγ. Αλεξάνδρου 22 & Θέτιδος 18, Παλαιό Φάληρο
Τ. +30 210 98 83 283
F. +30 210 98 83 251

faliro

Σύρος

Μυστρά 4, Ερμούπολη, Σύρος
Τ. +30 22810 88088