ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΠΑΚΕΤΟ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ -30%

ΤΕΣΤ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ -30%

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο Απρίλιος και ο Μάιος για το Femina είναι «Μήνες Γονιμότητας»

Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο Γυναικολογικού ελέγχου για τη γονιμότητα της γυναίκας για τον Απρίλιο και τον Μάιο με έκπτωση -30%

Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες και σημαντικές εξετάσεις για την ολοκληρωμένη κλινική εικόνα της γυναίκας.

Κάντε και εσείς το δικό σας Τεστ Γονιμότητας κοντά στον εξειδικευμένο Γυναικολόγο Μαιευτήρα κ. Βαμβακάρη.

Το Τεστ και οι εξετάσεις ελέγχου Γονιμότητας περιλαμβάνουν:

 • Λήψη ιστορικού
 • Ορμονικός Έλεγχος Γονιμότητας
 • Κολπικές και Τραχηλικές καλλιέργειες
 • Πλήρης Γυναικολογική Εκτίμηση με:
  • κολπικό υπερηχογράφημα
  • υπερηχογράφημα στήθους
  • υπέρηχο θυροειδούς
 • Συμβουλευτική ζεύγους προσωπικά απο τον Γυναικολόγο Μαιευτήρα κ. Βαμβακάρη.

Στόχος του κέντρου Femina & του Γυναικολόγου Μαιευτήρα κ.Βαμβακάρη είναι να πραγματοποιηθεί το όνειρο της κάθε γυναίκας να κρατήσει στα χέρια της το δικό της μωρό!

Κάντε τώρα το πρώτο βήμα προς τη μητρότητα.

O Γυναικολόγος Μαιευτήρας κ. Γιάννης Βαμβακάρης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης “La Sapienza”. Το 2001 στην Μεγάλη Βρετανία έλαβε τον τίτλο του Μαιευτήρα- Χειρουργού - Γυναικολόγου, μετά από την εκπαίδευση του σε μεγάλες γυναικολογικές και Μαιευτικές Κλινικές του Λονδίνου (KINGSTON Hospital, GRAVESEND Hospital, MAYDAY UNIVERSITY Hospital ) από γνωστούς και καταξιωμένους Καθηγητές της Γυναικολογίας - Μαιευτικής. Εξειδικεύτηκε κοντά στον παγκοσμίου φήμης Prof. Kypros Nicolaides, και κατέχει πιστοποίηση από το Fetal Medicine Foundation του Λονδίνου ( KINGS COLLEGE Hospital ) στην Εμβρυομητρική Ιατρική, Μαιευτική και Γυναικολογική υπερηχογραφία, Προγεννητικό έλεγχο Εμβρυική Καρδιολογία. Επίσης, έχει ειδικευτεί και έχει πολυετή εμπειρία, σε τομείς που αφορούν: Παθολογία αιδοίου & τραχήλου – Κολποσκόπηση, Γυναικολογική Λαπαροσκοπική Χειρουργική - Λαπαροσκόπηση – Υστεροσκόπηση, Έλεγχο υπογονιμότητας - Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή (IVF). Σήμερα, συνεργάζεται με τις πιο σύγχρονες ιδιωτικές Γενικές  Γυναικολογικές & Μαιευτικές Κλινικές της Αθήνας, και ιδιαίτερα, με την υπερσύγχρονη Γυναικολογική & Μαιευτική κλινική ΡΕΑ.

faliro

Αθήνα

Αγ. Αλεξάνδρου 22 & Θέτιδος 18, Παλαιό Φάληρο
Τ. +30 210 98 83 283
F. +30 210 98 83 251

faliro

Σύρος

Μυστρά 4, Ερμούπολη, Σύρος
Τ. +30 22810 88088